За нас

маса със столове

АМЕТО ООД с бранда PLEX MEDIA е един от водещите производители на продукти от плексиглас в България.

С повече от 20 годишна история, висококвалифициран персонал и хиляди доволни клиенти, фирмата е тясно специализирана в проектиране и изработка на изделия от плексиглас.

С нашите стелажи, контейнери, дисплеи, витрини и подиуми, помагаме на собствениците на магазини, заведения за бързо хранене, ресторанти, сладкарници и пекарни да показват своите продукти в тях, а със стойките за листове и ценовите лайсни да показват информация за тези продукти, промоции и горещи оферти.

С нашите продукти от плексиглас - стоките и информацията за тях са много по-видими, а това води до повече продажби, съответно и до по-високи печалби във вашите търговски обекти.

Помагаме на много фондации с нашите прозрачни кутии от плексиглас да провеждат по по-добър начин дарителските си кампании.

За хотелите можем да бъдем полезни с изработка на стойки за листове различни формати, табелки с номерация за стаите и баджове за персонала.

При нас ще намерите лично отношение към клиента, консултация и съдействие при избора на най-подходящия продукт за вашия бизнес.

Не се колебайте да се свържете с нас!

Очакваме ви!